Over Adegeest

Welkom op de website van Honkbal en Softbal vereniging Adegeest in Voorschoten.
Adegeest is een vereniging van zo’n 200 leden. Van
jong tot oud, van bee-baller tot senior, van recreant tot fanatiek wedstrijdspeler, allen treft u aan bij Adegeest. Wat Iedereen gemeen heeft is de liefde voor honk- en softbal. 
Wilt u een keer een wedstrijd meemaken? Deze vinden meestal plaats op vrijdag, zaterdag en zondag. (zie ook Programma). Wilt u een training meemaken, of misschien zelfs een keer meedoen? Kom dan langs op een doordewe
ekse avond.
Kom gerust de sfeer eens proeven in ons clubgebouw “Volle Bak”. U bent va
n harte uitgenodigd.

 

Noord Hollands Honk- en Softbal jeugdkamp.

10-14 augustus 2014 Klik voor meer info

Contributie

Het bestuur heeft vastgesteld dat een aanzienlijk aantal leden nog niet zijn / haar contributie voor 2014 heeft voldaan. Zonder ontvangst van de nog openstaande contributies kan het bestuur noodzakelijke uitgaven zoals voor het onderhoud aan de velden en materialen voor de teams niet doen. 

De komende dagen zullen de leden die volgens de administratie de contributie nog niet hebben betaald een brief krijgen met het verzoek de contributie spoedig te voldoen, gevolgd door een emailbericht en een belronde.

Het bestuur vertrouwt erop dat alle leden die het betreft de nog openstaande contributies per omgaande voldoen.

Het bestuur.


 

SLAG! 2 staat online.

Met daarin onder andere:

-Interview met Debby Metz
-HH1 wedstrijdverslag.
-Beeball Rookies
-Ronald Akkerman Familietoernooi
-Greasefeest.
-Slowpitch
-NL-Dames Honkbalteam wedstrijd tegen HH2
-en nog veel meer......

Kijk snel op de clubhonkpagina -> SLAG


Oefeninterland NL Dames Softbal
Catch is op zaterdag 2 augustus het toneel voor de oefeninterland van het Nederlands dames softbalteam in aanloop naar het wereldkampioenschap softbal in Haarlem.

De Nederlandse dames nemen het in dit tweede oefenduel op tegen de softbal heren van België. Deze unieke wedstrijd is onderdeel van het tienjarige bestaan van 
Hsv Catch en de viering van het nieuwe veld. Tijdens de wedstrijd kan worden geshopt in de enige echte Oranjewinkel én zullen er vele andere features zijn. Het wordt één groot softbalfeest en iedereen is van harte welkom. Klik op deze link voor het laatste nieuws over dit festijn.

  

 

 


Veldstatus
aangepast
26-6-2014

 

Honkbalveld:
Goedgekeurd


Softbalveld:
Goedgekeurd


Beeballveld:
Goedgekeurd

|


|