“Konningsdag Slowpitch toernooi”
 

Op Zondag 27 April a.s. organineer Adegeest een Mega slowpitch toernooi i.v.m. Koningsdag!!
8 van de beste slowpitch teams in Nederland zullen hun kunsten vertonen en strijden om de titel.
Wij starten om 10:00 am en spelen de hele dag door tot 19:00 pm.
Volgens de weer berichten kunnen wij  droog weer verwachten met ongeveer 16 graden, dit zijn prima softball omstandigheden.
Kom met zijn allen genieten van deze mooie wedstrijden onder het genot van een drankje, BBQ en gezellig caribisch muziek.
Tot Zondag!!
 

Website wordt opgefrist!

Hé !?  Wat is er aan de hand met de website? We zijn druk bezig de website te actualiseren en op te frissen. De menu's zijn nu wat logischer (denken wij) ingedeeld. Het is even zoeken, maar alle sportzaken zoals competitie, scheids- en bardiensten staan nu allemaal bij elkaar onder "programma"

TRAININGSTIJDEN Veldtrainingen staan op de website onder "programma".

Algemene informatie is nu onder Vereniging te vinden.

Clubinformatie staat onder Clubhonk

De interne informatie over onze club (organisatie, bestuurlijke zaken, ALV verslagen en agenda's, ledeninfo etc. is tegenwoordig te vinden achter een beveiligd gedeelte van de website. de pagina's zijn te vinden onder clubhonk, maar je moet dan wel ingelogd zijn. Als lid is het mogelijk om in te loggen op de site. Gebruik je mailadres (wat je opgegeven hebt bij het lid worden) als gebruikersnaam en je wachtwoord. Weet je je wachtwoord niet (meer), klik dan op wachtwoord vergeten en vul het emailadres is. Je krijgt dan een nieuw wachtwoord toegestuurd. Controleer ook je spamfolder! Vragen stuur je aan web-beheer@hsv-adegeest.nl. Vermeld altijd je lidnummer.

Het seizoen is geopend!


Voorzitter Peter Verkerk werpt eerste bal.        (foto: ReppatsO) 

Teamfoto's . . . . 

Wie maakt van zijn eigen team een teamfoto en stuurt deze op naar web-beheer@hsv-adegeest.nl ?

 

Artikel in het Witte Weekblad

Michael de Zwart en Peter Verkerk staan samen in het Witte Weekblad met een interview. In een reeks over sportclubs in leden en de regio is onze club nu aan de beurt....Lees meer

 


 

Koningsspelen 2014

Adegeest verzorgt op de dag van de koningsspelen clinics voor de basisscholen. Vind je het leuk en wil je meer weten van honk- of softbal dan kun je een keer meetrainen en natuurlijk ook lid worden. Meer info via meetrainen@hsv-adegeest.nl

Gebruik accomodatie

 

Het honk- en softbalseizoen staat weer voor de deur. Alle commissies zijn druk in de weer met alles op orde maken. Pakkenuitgifte, Overleggen, plannen maken bijeenkomsten van teams / ouders etc etc. Een drukte van jewelste. Ook ons nieuwe bestuur heeft een hele kluif om alles op orde te krijgen.

Om alle goede initiatieven in goede banen te leiden, is in het verleden afgesproken dat als de accomodatie als vergaderlocatie wordt gebruikt, er toernooien worden gehouden, of bijvoorbeeld team-barbeque's worden georganiseerd etc. etc. dat dit in overleg gaat met kantinebeheer. Dit om teleurstellingen te voorkomen.

Dus als er vergadert, geklust of bijeengekomen wordt,  eerst kontakt met kantine@hsv-adegeest.nl om zeker te zijn of er plek beschkbaar is.

 

 


Honkbalveld
Goedgekeurd
 

Softbalveld
Goedgekeurd
 

Beeballveld
Goedgekeurd

|


|