De heer Verster heeft de wedstrijdballen van de wedstrijd Junioren 2 gesponsord met en bedrag van € 75,--. Dank voor de bijdrage!

 

Foto's van het vierhonkendiner staan in het album.

PERSBERICHT

Vierhonkendiner HSV Adegeest

goed voor 500 euro

Een viergangendiner op het wedstrijdveld, waarbij de gasten na elk gerecht een honk doorschuiven – met dat originele idee bracht het hoogste damessoftbalteam van HSV Adegeest afgelopen zaterdag 500 euro voor de club in kas.Team Dames 1

Het moet een vreemd gezicht zijn geweest voor voorbijgangers die 30 augustus een blik wierpen op het wedstrijdveld aan de Van Beethovenlaan: vier gedekte tafels met aan elke tafel zes of zeven gasten. Dames 1 had zich bijzonder uitgesloofd voor een heus vierhonkendiner. Het ene gerecht was nog mooier en lekkerder dan het andere. Doordat de teamleden de kosten voor het eten en drinken volledig voor hun rekening namen, ging de opbrengst van 20 euro per persoon in zijn geheel naar de club.

“Na een wedstrijd eten we weleens met het team. Dan nemen we allemaal wat anders mee”, vertelt organisator Kirsten van Leeuwen, die al vanaf haar tiende bij de club speelt. “Dat is altijd heel gezellig, lekker en redelijk eenvoudig te organiseren. Zo kwamen we op het idee om een diner ten bate van de club te verzorgen. Om het nog ludieker te maken, serveerden we op ieder honk een gang: Hollandse tomatensoep met balletjes, Puerto Ricaanse taart, Chinese nasi en op de thuisplaat Amerikaanse brownies.”

In juli riep het bestuur van Adegeest alle teams op een actie te bedenken om de club nieuw leven in te blazen. Nu vaststaat dat de Rijnlandroute van de baan is, wordt het tijd om het clubhuis en de velden grondig aan te pakken. Daar is veel geld voor nodig.

Ook de actie van 9 augustus, een American Experience, was een succes. Deze vriendschappelijke wedstrijd met muziek, activiteiten en hapjes en drankjes leverde 600 euro op. Bij een statiegeldactie van de junioren staat de teller al op 180 euro.

Meer acties staan op stapel. Zo besloot het bestuur om deel te nemen aan de landelijke Grote Clubactie. Daarbij verkoopt elk lid de komende weken een aantal loten à 3 euro, waarvan tachtig procent ten bate komt van de club. Voor sportliefhebbers die Adegeest op een andere manier willen sponsoren, bestaan nog veel meer mogelijkheden. Meer weten? Bezoek de vereniging of kijk op www.hsv-adegeest.nl. En hebt u statiegeldflessen over voor de club? Odette Paauwe en Roos Bakker komen ze heel graag bij u ophalen!

Bedrijventoernooi 2014

Het bedrijventoernooi kan dit jaar helaas niet door gaan.

Het lukt niet voldoende mensen bij elkaar te krijgen om de dag zo te laten verlopen als we gewend zijn.

Volgend jaar doen we een nieuwe poging en hopen we weer voldoende teams en vrijwilligers te kunnen begroeten.

Als er een betaling is ontvangen, zal de penningmeester het bedrag terugstorten op je rekening.

HSV-Adegeest


 

Over Adegeest

Welkom op de website van Honkbal en Softbal vereniging Adegeest in Voorschoten.
Adegeest is een vereniging van zo’n 200 leden. Van
jong tot oud, van bee-baller tot senior, van recreant tot fanatiek wedstrijdspeler, allen treft u aan bij Adegeest. Wat Iedereen gemeen heeft is de liefde voor honk- en softbal. 
Wilt u een keer een wedstrijd meemaken? Deze vinden meestal plaats op vrijdag, zaterdag en zondag. (zie ook Programma). Wilt u een training meemaken, of misschien zelfs een keer meedoen? Kom dan langs op een doordewe
ekse avond.
Kom gerust de sfeer eens proeven in ons clubgebouw “Volle Bak”. U bent va
n harte uitgenodigd.

 


Veldstatus
aangepast
26-6-2014

 

Honkbalveld:
Goedgekeurd


Softbalveld:
Goedgekeurd


Beeballveld:
Goedgekeurd

|


|