"American Experience"

Zaterdag 9 augustus 2014, aanvan 19:00 uur is er een heuse "American Experience" op de club. We beginnen met een softbalwedstrijd tussen een samengesteld team van dames 1 en 2, en de altijd gezellige honkbal heren 2. Daarna zal er muziek aanwezig zijn, en hapjes en drankjes.

Ook zullen er activiteiten georganiseerd worden. Dit alles om geld voor de club op te halen. Daarom vragen wij ook een entree van 2 euro 50.

Komt allen!


Weekkrant "Groot Voorschoten" 21 Juli 2014

Honk- en softballers Adegeest komen in actie

De club nieuw leven inblazen – daarvoor komen de honkballers en softballers van HSV Adegeest de komende maanden in actie. Nu vaststaat dat de Rijnlandroute van de baan is, wordt het tijd om het clubhuis en de velden grondig aan te pakken. Begin juli vroeg het bestuur alle teams een actie te verzinnen. Daarnaast komt het graag in contact met particulieren en bedrijven die de club door middel van sponsoring willen ondersteunen.
“Onze club verkeerde jarenlang in onzekerheid over de aanleg van de Rijnlandroute”, zegt Odette Paauwe, die samen met Ewald van Rooij de acties coördineert. “Omdat de snelweg precies over onze velden was gepland, zou de club hier mogelijk verdwijnen. Nu er een tunnel wordt geboord en we op onze vertrouwde plek kunnen blijven spelen, is het tijd voor actie. Het clubhuis is sterk verouderd, er zijn onvoldoende douches, de honkballers hebben geen veldverlichting, enzovoorts. Zeker met het oog op andere clubs die we hier ontvangen moet dat gewoon in orde zijn – of het nu gaat om een jong aspirantenteam van de softballers of het Heren 1-honkbalteam dat landelijk in de eerste klasse speelt en de ambitie heeft om te promoveren.”

Alle teams van Adegeest, ook de allerjongste ‘beeballers’, zitten inmiddels rond de tafel om creatieve plannen te bedenken. Een statiegeldactie is al in volle gang. Andere ideeën lopen uiteen van een zolderopruiming tot een salsaworkshop en van een benefietwedstrijd tot een ‘honkendiner’. Naast deze eenmalige acties overleggen teams over terugkerende evenementen zoals kinderpartijtjes met een softbalclinic en frites of pannenkoeken. Ook is het mogelijk om voor 75 euro de ballen bij een wedstrijd naar keuze te sponsoren. Slaat een speler een homerun, dan krijgt de sponsor die bal mee naar huis. Tot slot hebben bedrijven diverse opties voor sponsoring, zoals een reclamedoek op het hoge hek voor 350 euro per jaar of lidmaatschap van de Club van 100.

Paauwe vindt de creatieve ideeën die de teams de komende maanden gaan uitvoeren hartverwarmend. “Ik weet zeker dat de inwoners van Voorschoten er ook enthousiast van worden. Voor het honkendiner dat Dames 1 op zaterdag 30 augustus organiseert stroomden de reserveringen zelfs al binnen, terwijl de datum nog moest worden vastgesteld. Particulieren en bedrijven die ons willen sponsoren verwijs ik graag naar onze website www.hsv-adegeest.nl. Voor de overige acties zou ik zeggen: houd de berichtgeving in de gaten!”

 

Contributie

Het bestuur heeft vastgesteld dat een aanzienlijk aantal leden nog niet zijn / haar contributie voor 2014 heeft voldaan. Zonder ontvangst van de nog openstaande contributies kan het bestuur noodzakelijke uitgaven zoals voor het onderhoud aan de velden en materialen voor de teams niet doen. 

De komende dagen zullen de leden die volgens de administratie de contributie nog niet hebben betaald een brief krijgen met het verzoek de contributie spoedig te voldoen, gevolgd door een emailbericht en een belronde.

Het bestuur vertrouwt erop dat alle leden die het betreft de nog openstaande contributies per omgaande voldoen.

Het bestuur.


 

SLAG! 2 staat online.

Met daarin onder andere:

-Interview met Debby Metz
-HH1 wedstrijdverslag.
-Beeball Rookies
-Ronald Akkerman Familietoernooi
-Greasefeest.
-Slowpitch
-NL-Dames Honkbalteam wedstrijd tegen HH2
-en nog veel meer......

Kijk snel op de clubhonkpagina -> SLAG

Oefeninterland NL Dames Softbal
Catch is op zaterdag 2 augustus het toneel voor de oefeninterland van het Nederlands dames softbalteam in aanloop naar het wereldkampioenschap softbal in Haarlem.

De Nederlandse dames nemen het in dit tweede oefenduel op tegen de softbal heren van België. Deze unieke wedstrijd is onderdeel van het tienjarige bestaan van Hsv Catch en de viering van het nieuwe veld. Tijdens de wedstrijd kan worden geshopt in de enige echte Oranjewinkel én zullen er vele andere features zijn. Het wordt één groot softbalfeest en iedereen is van harte welkom. Klik op deze link voor het laatste nieuws over dit festijn.

SOFTBAL-

ZOMERFEEST

VOOR

RECREATIEVE

SOFTBALLERS

 

klik voor meer

info..


 

Over Adegeest

Welkom op de we

bsite van Honkbal en Softbal vereniging Adegeest in Voorschoten.
Adegeest is een vereniging van zo’n 200 leden. Van
jong tot oud, van bee-baller tot senior, van recreant tot fanatiek wedstrijdspeler, allen treft u aan bij Adegeest. Wat Iedereen gemeen heeft is de liefde voor honk- en softbal. 
Wilt u een keer een wedstrijd meemaken? Deze vinden meestal plaats op vrijdag, zaterdag en zondag. (zie ook Programma). Wilt u een training meemaken, of misschien zelfs een keer meedoen? Kom dan langs op een doordewe
ekse avond.
Kom gerust de sfeer eens proeven in ons clubgebouw “Volle Bak”. U bent va
n harte uitgenodigd.


  Noord Hollands Honk- en Softbal jeugdkamp.

10-14 augustus 2014 Klik voor meer info

 


Veldstatus
aangepast
26-6-2014

 

Honkbalveld:
Goedgekeurd


Softbalveld:
Goedgekeurd


Beeballveld:
Goedgekeurd

|


|