De tweede editie van de Adegeest Summer Clinic is dit jaar op 20-21-22 juli. De leukste start van je zomervakantie!

De Adegeest Summer Clinic 2021 is volledig vol. Inschrijven is helaas niet meer mogelijk.

Wat gaan we doen?

  • Drie dagen lang gaan we van 9.00 tot 17.00 uur doen wat we allemaal het leukst vinden: honk- en softballen! Skills trainen, meten, verbeteren maar bovenal veel fun & games!
  • Onder leiding van de ervaren en enthousiaste trainers van HSV-Adegeest en Extra Innings!
  • Pitching, catching, fielden, slaan, wedstrijden, sliding & diving, een homerun derby, Baseball5, en nog veel meer komt voorbij!
  • Voor alle spelers van 8 tot en met 18 jaar

Uitdaging en plezier: daar draait het om deze drie dagen! En je bent zo ook nog eens goed voorbereid op de competitie die na de zomervakantie weer gaat starten.

Kosten en inschrijving

De kosten van de Summer Clinic bedragen voor leden van HSV Adegeest €75,-. Leden van andere verenigingen betalen €90,-. Voor het inschrijfgeld krijgt elke speler drie dagen training en begeleiding, snacks en drinken en een Summer Clinic 2021 T-shirt. Lunch is niet inbegrepen. We vragen de deelnemers zelf een lunch mee te nemen vanwege de regels omtrent Corona.

Deelnemers worden na inschrijving op leeftijd, niveau en positie ingedeeld en krijgen in kleine groepen veel individuele aandacht.

De Adegeest Summer Clinic 2021 is volledig vol. Inschrijven is helaas niet meer mogelijk.

Tijden en locatie

Elke Summer Clinic dag begint om 9:00 en eindigt om 17:00, dus ouders kunnen hun kinderen aan het begin van de werkdag afzetten en erna weer ophalen. De Summer Clinic vindt plaats op de velden van HSV Adegeest. Parkeren kan aan de weg of bij het naastgelegen sportcomplex.

Het programma

De Summer Clinic is een trainings-driedaagse waarin we met alle spelers, van beeball tot junioren, gaan werken aan technische vaardigheden. Vanwege de grote verschillen in leeftijd en ervaring passen de trainers de drills en spelvarianten aan op het niveau van de spelers. Er wordt natuurlijk niet de hele dag getraind; er is ook tijd voor spelletjes om de communicatie, motoriek en teamwork te bevorderen. We spelen wedstrijden en organiseren een homerun derby en (bij goed weer) een zeepsop-slidingtraining.

De trainingen worden verzorgd door trainers van Extra Innings en een aantal ervaren trainers van HSV Adegeest. Kwaliteit gegarandeerd!

Veiligheid en verzekering

Doordat de spelers op leeftijd EN niveau in groepen worden ingedeeld en niet samen op hetzelfde veld trainen, voorkomen we zoveel mogelijk onveilige situaties. Waar nodig maken de trainers gebruik van tennisballen, whiffle-ballen of veiligheidsballen om de veiligheid van de jonge of onervaren spelers te borgen.

Gedurende het hele trainingskamp is er een gediplomeerd EHBO-er aanwezig.

Alle deelnemers worden geacht een geldige ziektekosten- en WA-verzekering te hebben.

Regen

Natuurlijk gaan we er niet van uit dat het midden in de zomervakantie dagenlang gaat regenen, maar we hebben het weer niet in eigen hand. Stel dat…

  • … het gedurende de Summer Clinic af en toe regent, dan passen we het programma hierop aan en voegen activiteiten toe die binnen kunnen plaatsvinden (kantine en kleedkamers).
  • … het weer dermate slecht is en de velden hierdoor zijn afgekeurd, dan zullen we genoodzaakt de deelnemers naar huis te laten gaan.

Annulering

Bij annulering door het lid (met een geldige reden) voor 9 juli krijg je het volledige inschrijfgeld retour.

Bij annulering van de gehele Summer Clinic door het lid of de organisatie vanaf 9 juli ontvang je het inschrijfgeld minus de organisatiekosten retour. Je krijgt in dat geval ook het Summer Clinic 2021 T-shirt, want die is dan al besteld.