Honkbalweek update

Nog 7 dagen om jouw steentje bij te dragen!
Geef jij de laatste stootslag?

Alsof de eerste honkslag is geslagen, maar we zijn er nog niet! Geef de doorstart van de Honkbalweek Haarlem een laatste stootslag en zorg er zo mede voor dat je in de zomer van 2018 weer kunt genieten van Haarlems langstlopende sportevenement.

Steun nu de Honkbalweek en koop voor slechts 5,00 EUR (meer mag ook!) een symbolische honkbal. Via www.honkbalweek.clubkit.nl kunt je rechtstreeks het evenement een laatste duwtje in de rug geven. Om deel te kunnen nemen, hoeft u niet al uw gegevens achter te laten. Dit deel van de procedure kunt u overslaan en direct een aantal ballen kopen.

De crowdfunding actie welke enkele weken geleden is gestart is zijn vruchten aan het afwerpen. Een doorstart van de Honkbalweek komt mede door deze actie steeds dichterbij. Middels diverse kanalen, de vrijwilligers, leden KNBSB en toegangskaart kopers van vorige Honkbalweek edities, zijn er al een groot aantal symbolische honkballen verkocht.

Ook voor het bedrijfsleven is het al mogelijk om te laten merken dat zij de Honkbalweek willen steunen op de weg naar een succesvol evenement in 2018, 2020 en 2022.
Voor meer informatie of mogelijkheden kunt u contact opnemen met Paul Louman.  of 06-21111935