IN MEMORIAM

Het bestuur van HSV Adegeest heeft via de spelers van het slowpitch team en zijn dochter het trieste bericht ontvangen dat Ben Niemeijer is overleden.

Ben werd kortgeleden overvallen door een epileptische aanval, waarbij bij nader onderzoek bleek dat deze aanval werd veroorzaakt door een hersentumor.

Naast fanatiek honk- en softballer was Ben, mede oprichter van HSV Adegeest, een gedreven vogelaar.

Binnen HSV Adegeest introduceerde Ben het slowpitch team, waar de teamleden veel plezier aan beleven en waar Ben een stimulerende rol heeft gespeeld voor de teamleden.

Tijdens het seizoen kwam Ben bij alle wedstrijden op onverwachte momenten het veld op snellen met de vraag “Hoeveel staat het?”. Hij bleef vervolgens tot het eind van de wedstrijd, en voorzag menigeen van zijn eigen commentaar.

Regelmatig verschenen er wedstrijdverslagen van zijn hand in de Voorschotense media.

Ben was zuinig, wilde graag dat de wedstrijdballen uit de sloot werden gehaald en mailde het bestuur met enige regelmaat dat meer discipline in de vereniging een noodzaak was.

Ledenvergaderingen werden door hem zelden overgeslagen en altijd als de notulen waren vastgesteld had Ben toch nog een opmerking op de tekst op pagina 1 of 2. Ben je was uniek!

Philippe Hubèr en Fred Geugjes dank voor jullie steun aan Ben!

Ben nodigde door zijn communicatie ook bij menigeen uit tot verzet, waarbij vermeld moet worden dat wij met elkaar inclusief Ben een voorliefde hebben voor onze vereniging HSV Adegeest.

Lieve Ben, ook al kwamen je ideeën niet altijd met iedereen overeen, je liefde voor HSV Adegeest is voor ons allen een voorbeeld.

 

het bestuur

Lees hier meer over de honkbalhistorie van Ben.