Sponsoren

Doelstellingen sponsoring

Honk- en softbalvereniging HSV-Adegeest in Voorschoten is opgericht in 1986. De vereniging telt inmiddels zo’n 200 leden die Honkbal, Softbal of Beeball spelen. Ons Heren 1 Honkbalteam speelt in de landelijke 1e klasse. Binnen onze gezellige vereniging zijn vele vrijwilligers actief.
Door jarenlange onduidelijkheid over de mogelijke aanleg van de Rijnlandroute over onze velden, heeft de vereniging lang in onzekerheid verkeerd over haar toekomst. Nu duidelijk is dat wij op onze vertrouwde plek kunnen blijven spelen, is het tijd voor vernieuwing. Ons clubgebouw is hard aan vervanging toe en wij werken hard aan plannen voor een nieuw onderkomen. Om de ambities van onze Honkbal- en Softbalteams te ondersteunen moeten we investeren in goede voorzieningen. Dat alles kost geld. We kunnen daarbij alle steun gebruiken van bedrijven, organisaties en individuen. We willen u daarom graag interesseren om sponsor van HSV-Adegeest te worden of lid te worden van onze Club van 100.

Sponsorgeld wordt uitsluitend geïnvesteerd in goederen en materialen en andere faciliteiten die de spelers of het clubhuis direct ten goede komen. Voor sponsors hebben wij verschillende sponsorpakketten beschikbaar, maar we bespreken ook graag een sponsorvoorstel op maat met u.

Bent u geïnteresseerd in de sponsormogelijkheden bij HSV-Adegeest en wat wij u te bieden hebben of wilt u lid worden van de Club van 100 belt of mailt u naar:

Michaël de Zwart, verantwoordelijk voor sponsoring HSV Adegeest.

Telefoon: 06-27061217,

e-mail: .